Ons succesverhaal

Met meer dan vijftien jaar ervaring in de medische esthetische sector runt Farah Bourakadi sinds 2010 met veel passie Intramedics, een medisch distributiebedrijf dat artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialistes ondersteunt in hun streven naar de meest efficiënte en wetenschappelijk bewezen technieken in de esthetische geneeskunde.

Meet Founder Farah Bourakadi

Jarenlang ging ze langs bij artsen, dermatologen en plastisch chirurgen om hen te informeren over de correcte toepassing van huidverbeteringstechnieken zoals laserbehandelingen of het correct aanbrengen van peelings en fillers.

Ze werkt mee in een gereputeerd medisch kabinet dat voortdurend nieuwe tests uitvoert en op zoek gaat naar nog betere toepassingen. Vandaag staat ze tevens aan het hoofd van een multidisciplinaire privékliniek die ook dienst doet als trainingscentrum voor Intramedics.

Haar expertise deelt ze dan ook graag met professionals zoals artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten

0

MEDEWERKERS

0

DEALERS

0

PROTOCOLLEN

Farah Intramedics

Farah Bourakadi

Founder

Karina Intramedics

Karina Vermeire

Office Manager

Isaura-Intramedics

Isaura Parquet

Administrative Assistant

Krista Intramedics

Krista Verstraete

Independent Sales Manager

Maren-Intramedics

Maren Visser

Independent Sales Manager

Sophie Intramedics

Sophie Vleugels

Independent Sales Manager

Ann-Intramedics

Ann Magnus

Independent Sales Manager

Grace Intramedics

Grace De Vos

Training assistant

Stefanie Intramedics

Stefanie De Ruytter

Marketing

Fleur-Intramedics

Fleur Severijns

Office assistant

Innovatie & vooruitgang

Intramedics is een voorloper in het introduceren en het gebruiken van nieuwe en innovatieve toepassingen. Intramedics zoekt wereldwijd naar de beste partners, gaat actief kennis delen en stimuleert potentiële ondernemers om met desbetreffende merken en toepassingen aan de slag te gaan.

We leven in uitdagende tijden. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar sneller op. Gepaste creativiteit in combinatie met de juiste kennis en ervaring is dan ook noodzakelijk om snel te kunnen schakelen. Het is een kwestie van mee te zijn, in de spits te lopen, het verschil te maken. Dat is precies wat Intramedics beoogt: artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten op een creatieve, kwaliteitsvolle en rendementsvolle manier helpen om te gaan met nieuwe toepassingen in de esthetische geneeskunde.

Word een pionier.

Intramedics is de geprivilegieerde partner voor uw zaak. Resultaatgerichte producten, sterke merken, opleidingen, one-to-one coaching en ondersteuning zijn een aantal belangrijke sleutelwoorden die samenvatten waar de aanpak van Intramedics voor staat.